петък, 16 септември 2011 г.

Маслен крем със сметана и крем сирене

250 гр. крем сирене натурално
2 големи заквасени сметани  
3-4 с.л. пудра захар
250 гр. меко масло 
300-400 гр. пресни малини 
Няколко капки бадемова есенция (много добре се съчетава с аромата на малини) 

Маслото се оставя хубаво да омекне и се разбива с пудрата захар на пухкав крем. Отделно разбиваме до хомогенност крем сиренето, към което прибавяме сметаната. След като добре се смесят, прибавяме към маслото и охлаждаме поне час, за да се стегне кремът. При нареждането на блатовете (тортата е вита) върху крема се слагат малините.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena